Αγαπητά στελέχη,

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Προγράμματός μας!

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με:

tick.png Την εκπαίδευση Στελεχών Επιχειρήσεων στις Στρατηγικές Διαπραγματεύσεις

tick.png Τις μορφές συνεργασίας που μπορούμε να αναπτύξουμε με την εταιρεία σας

tick.png Λοιπά στοιχεία σχετικά με το Πρόγραμμά μας που πιστεύουμε πως σας ενδιαφέρουν

 

 Πατήστε εδώ

 

210 8620620 | 210 8203737-8 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση Στελεχών

banner_last_29_Sep_14.jpg

 

Αθήνα, 29/9/2014

Σεμινάριο Διαπραγματεύσεων & Διαχείρισης Συγκρούσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Ηράκλειο της Κρήτης

Διαπραγματευτικές δεξιότητες, διαχείριση συγκρούσεων, διαχείριση σχέσεων... Έννοιες που όλοι ακούμε καθημερινά και καταλαβαίνουμε τόσο τη σημασία τους όσο και τη σημαντικότητά τους. Πόσοι από εμάς όμως ξέρουμε ότι μπορούμε να εκπαιδευτούμε στις διαπραγματεύσεις; Πόσοι γνωρίζουμε πως η ικανότητα διαπραγμάτευσης είναι ένα softskill το οποίο μπορεί να αποκτηθεί, βελτιωθεί, εξελιχθεί; Και τελικά, δεν συμφωνούμε όλοι πως η απόκτηση γνώσης κι εμπειρίας σχετικά με τη στρατηγική διαχείριση συγκρούσεων στα διάφορα πεδία σχέσεων βοηθά στη μείωση των αρνητικών συνεπειών των συγκρούσεων αυτών και στην ανάπτυξη δημιουργικών λύσεων κι εναλλακτικών για την ικανοποίηση των αναγκών μας;

Σε συνέχεια των παραπάνω και στο πλαίσιο του Προγράμματος DiplomaInNegotiations (DIN), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, 10:00-17:00, το βιωματικό σεμινάριο Διαπραγματεύσεων & Διαχείρισης Συγκρούσεων στον Συνεδριακό Χώρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου κύριος Ιωάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Εισηγητές ήταν ο κύριος Νικολόπουλος Ανδρέας, Καθηγητής Βιομηχανικών Σχέσεων και Διαπραγματεύσεων του ΟΠΑ και Επιστημονικός Υπεύθυνος του DIN & ο κύριος Καπουτσής Ηλίας, Πανεπιστημιακός Υπότροφος του ΟΠΑ και Εισηγητής στο DIN.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι εισηγητές αναφέρθηκαν στο αντικείμενο των διαπραγματεύσεων, στις τακτικές στις διαπραγματεύσεις καθώς και στις γνώσεις και τις δεξιότητες του καλού διαπραγματευτή. Επίσης, πραγματοποιήθηκε άσκηση διαπραγμάτευσης για την οποία ακολούθησε ανάλυση και συζήτηση, ενισχύοντας τον διαδραστικό χαρακτήρα του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 120 στελέχη Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα καθώς και Επαγγελματίες της Κρήτης, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το σεμινάριο. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου ήταν δωρεάν στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς του ΟΠΑ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου ήταν ο Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV [εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, τηλεοπτικός σταθμός ΚΡΗΤΗ TV, ραδιοφωνικός σταθμός radio984]. Τα ζεστά ροφήματα για τις ανάγκες της εκδήλωσης ήταν ευγενική προσφορά του καφέ Δανδάλη.

Το σεμινάριο διεξήχθη υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και του Εργαστηρίου Βιομηχανικών Σχέσεων και Διαπραγματεύσεων του ΟΠΑ (Center for Industrial Relations and Negotiations - CIRN).

Δείτε φωτογραφίες και σχετικό υλικό για το σεμινάριο στα κοινωνικά δίκτυα του Προγράμματος DiplomaInNegotiations (facebook / twitter / youtube).

Σχετικά με το DIN: Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων και στην ανάπτυξη διαπραγματευτικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων κατά το χειρισμό συγκρούσεων συμφερόντων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους (εργασία, οικογένεια, φίλοι κτλ), ώστε να διαπραγματεύονται αποτελεσματικά και να οδηγούνται σε ικανοποιητικές για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εκβάσεις. Ο 3ος κύκλος σπουδών του Προγράμματος ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Ιστοσελίδα: www.din.aueb.gr

Τηλ: 210 86 20 620

Mail: din@aueb.gr

 

 

Κύλιση στην Αρχή